perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

älä osta mitään -päivä ja valaistuminen

Alennusmyynnissä vain tänään…

Deluxemalli ja hyvin potkii…

Osta ikuinen onni…

Osta tai kuolet…

Se on helvetti, jonne menet, jos et osta…


Uhkauksia ja loputtomia lupauksia… tarjolla on mahtavia todellisuuksia, elokuvia, tai sellaisia, jotka ovat täynnä tuskaa, mutta kaikille löytyy jotakin. Matrixin ote on tiukka!


Kuulostaako seuraavat tuotteet tutuilta…

kokonaisratkaisuja… ideologioita

Jeesus kuoli ristillä sinun syntiesi vuoksi…

hare hare KRISHNA…

Shiva ja Shakti…

Ei ole olemassa mitään sellaista, jota tiede ei ole vahvistanut olevan olemassa…

Et voi tietää - ehkä se on näin tai näin...

Tehtävämme on olla yhteiskunnan hyviä jäseniä...

Tarkoituksesi on tuottaa sijoittajille lisää tuloa hyvällä työpanoksellasi…

On me ja sitten on nuo - ja me olemme oikeassa ja he väärässä…

Elämä on kärsimystä, kärsimys johtuu elämänhalusta…

On vain tyhjyys…

On vain yksi…


Tai yksittäiset tuotteet, jotka tekevät elämäsi hyväksi tai ei niin hyväksi…

Minä olen hyvä ihminen

Minä olen paha ihminen

Olen ihmisten rakastama

Kukaan ei rakasta minua

Olen tyhmä

Olen viisas

Olen menestyjä

Olen suomalainen

Olen akateeminen tutkija

Olen duunari

Olen ihminen

Olen sielu

Olen keho

Olen tietoisuus

MINÄ (ja kokemus, että olen kaikesta erillinen olento)


… olen olen olen

sitä tai tätä

...niinpä niin


Ostatko kaiken mitä mielesi sinulle syöttää… annatko ajatustesi avata eteesi erilaisia todellisuuksia ja elokuvia – draamoja, komedioita, tylsää arkea, huippukokemuksia…

Toki, jos olet ostanut jo joitakin tuotteita, niin samanmerkkiset uppoavat paremmin...

…ja ihmiset, jotka ovat ostaneet samoja tarinoita ovat helpommin kamujasi, ja toiset taas turhia tai jopa vihollisia… Ja näissä elokuvissa on voimaa, koska ne saavat ihmiset toimimaan ja muovaamaan maailmaa… Mene kunnolliseen valmennukseen ja saat paremmat ohjelmat päähäsi – sinustakin voi tulla menestyjä.


KUITENKIN

on sanottava rehellisyyden nimissä, että ne ovat unta vain – mielen matrix.

Kuinka moni haluaa oikeasti punaisen pillerin ja kuinka moni sinisen? Kuinka moni saa edes mahdollisuuden valita.


Mistä ajatukset tulevat? Minne ne menevät? Missä ne tapahtuvat?

Ovatko ne totta?

Vaatii syvän oivalluksen, että pystyy kieltäytymään ajatusten tarjoamilta todellisuuksilta ja pystyy olemaan ostamatta niitä - olla samaistumatta niihin.

TIETOISUUS on avain, mutta ei sana/idea tietoisuus vaan todellinen tietoisuus, josta ei voi kirjoittaa mitään.

Mutta oivaltaneet/valaistuneet opettajat ilmaisevat selkeästi… että kaikki uskomukset ovat harhaa… se Minna tai Matti Meikäläinen, joka luulemme olevamme, on selkeästi vain sarjakuvahahmo.

Yksi opettajani kertoo, että hän näkee selvästi, että ei ole (edes) ihminen. Toki valaistumisen jälkeen voi leikkiä tässä maailmassa ja oikeassa todellisuudessa ihmisen kehon ja mielen kanssa… elää ihmisnisäkkään elämän vapaana.

Lopuksi… älä osta mitään mitä äsken luit, koska yksinkertaisesti ne ovat vain ajatuksia, jotka vain virtailivat tietoisuutesi avaruudessa.

Kaunista älä osta mitään -päivää =)

Joka lienee tulisi olla joka päivä – ja hetki =)

torstaina, kesäkuuta 08, 2006

chi dance - hurmio - valaistuminen

Eilen kun kuuntelin nettiradiosta trancea ja seurasin kehoni improvisoitua liikettä, huomasin, että kauniisti yhdistin chi kungia (kiinalainen energiakultivaatiomenetelmä) virtaaviin improvisoituihin liikkeisiin.

Toki energiatyöskentelyn yhdistäminen tanssiin ei ole uusi löytö minulle, mutta todella tajusin sen voiman, energian ja tietoisuutta muuntavan vaikutuksen. Uskon, että pystyisin luomaan chi dance -harjoituksen ja harrastuksen, joka avaisi ihmisten olemusta ja tietoisuutta elämällä ja hurmiolle kuten se tekee minulle. Mutta jos elämä haluaa, että se tapahtuu niin se tapahtuu, sillä chi dancessä olisi paljon vielä tutkittavaa ja kehiteltävää ennen kuin se olisi valmis levittettäväksi. Nyt aion vain nauttia siitä itse täysin rinnoin ja sieluin - ainakin la 10 06 Helsingin Street Partyssa =)

On toki selvää, että tietoisuus on nautinto-kärsimys-dualiteetin toisella puolella ja takertuminen mihin tahansa tässä dualiteetissa on vastoin elämän avointa virtausta. Samoin ihmisen olemus ei kestä jatkuvaa huippua tai laaksoa - erityisesti se kiristävä takertuminen on raskasta. Tästä tuleekin mieleeni mitä eilen, muistaakseni, näin Oshon videopätkällä, jossa hän juuri painotti vapautumista huippujen tavoittelusta.

Tietyllä tasolla huipun tavoittelu on koko inhimillisen kärsimyksen syvin juuri. Mieli tavoittelee aina huippukokemusta/tilaa tulevaisuudesta ja läsnäolo hiipuu ja tyydyttyneisyyden kokemus, jonka voi tuntea vain nyt, himmenee. Ja tästä seuraa entistäkin suurempi panostus tulevaisuuden täyttymykseen - synkeä kehä on valmis.

Sanovat, että valaistuminen on paljon paljon vähemmän kuin olettaisimme, ja varmaan se onkin täyttymystä ja elämän ilotukituksia etsivän mielen mielestä tylsähköä tietoisuutta, vapautta ja olemista - tavallisuutta. Valaistunut tietoisuushan on ainoa asia, joka ei ole tämän elämän (ja aikaisempien) aikana muuttunut piiruakaan - tavallisuutta? Kaikki muuhan luomakunnassa on muutoksen loputtomassa virrassa kuten tiedämme.

***

Tanssikoon huiput ja laaksot avoimen olemukseni avaruudessa vapaasti ja tulkoon AVARUUS tietoiseksi itsestään!

shanti shanti